søndag den 6. november 2011

Halloween... uhh

Så kom den længe ventede mandag.. nemlig Halloween. Børnene og jeg har haft travlt med at pynte op og skære græskar ud, hvilket har været super hyggeligt :)

Vi statede kl. 17:30 hvor Ella(den ældste pige) og jeg skulle mødes med nogle andre piger(hendes veninder) og Any som er Ellies(ven af Ella) Au pair og en af mine gode venner. Da vi mødes spiste vi pizza og hjalp hinaden med kostumerne og så var det ellers bare på rov.... efter SLIK!

TRICK OR TREAT bliver der sagt hver gang døren åbner, og så blev der givet slik til en. Jeg synes det var en vild oplevelse da alle var ude! fra små babyer til min alder og voksene som gik rundt og var udklædt. Folk er venlige og man møder små bål på gaderne hvor man kan få noget varme og god snak.

Det vildeste var det her KÆMPE HUS som gav donut ud og ikke nok med det, så var de varme..hmmm

Jeg fik sindsygt meget slik på den aften, men istedet for at spise det hele valgte jeg at donere det, til andre som måske ville have mere glæde af det :)


Stephanie + Ella


                         
Any + StephanieSophia med vores græskar.

Der skulle pyntes lidt op.
Det var i sandhed en vellykket aften/nat, som jeg aldrig vil glemme. Men wauw hvor det vildt med alt det slik mine piger fik, de fik mere end mig. :D De nyder det.

Fredag;
Var jeg til hyggeaften hos Emilie som var alene hjemme, vi spiste sammen(mig og 4 andre piger) og derefter så film og sov sammen. Lige hvad jeg trængte til, en dejlig hyggelig pige aften, med romantisk film. :)

Lørdag;
Skole udflugt til Art Galleri, for at studere kunsten Fra New York. Vildt spændene!! elskede det, var bare træt, eftersom vi piger kom sent iseng Fredag. :)

Vi fik rundvisning og fortalt detajler om mange af malerierne

Emilie :)

Emilie, Stephanie og Anne= Alle dansker
Søndag:
Malin og jeg løb 8 km for "Woman Cancer race", hvilket betød at vi betalte inden løbet gik igang(pengene vil gå til Kampen mod kraft) derefter fik vi T-shirt og nummer, mit var nummer 2000 så vi var rigtig mange mennesker der!! Løbet gik igang og hade det rigtig godt bagefter. Min tanke under løbet lagde rigtig meget hos Bodil, min Faster, som tabte kampen mod kræft.

Vil aldrig glemme den fantastiske kvinde :)

Malin og jegEfter Løbet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar