mandag den 21. november 2011

Football, LMFAO, Film, hygge = Fritiden

2 måneder og 9 dage med hårdt arbejde, tøj der skal vaskes, mad der skal laves, lektier som skal være i orden, tøjet til næste dag skal findes, hunden skal luftes, handle mad og der bliver kørt meget rundt til forskellige ting.
Tænker at jeg kommer til at blive den perfekte hustru, nu hvor jeg har lært de fleste af disse ting ;) hehe

Men selvfølgelig er alt ikke hårdt og uretfærdigt, jeg bor ved en fantastisk familie som ønsker mig det bedste. Pigerne var svære at komme tæt på til at starte med, men nu hygger vi os faktisk når vi er sammen. De er stadig unge piger på 12 og 9 år og vil gerne have at når de er med mig skal de ikke være bange for at opføre sig som den alder de er. Derfor ser vi Disney film sammen, tegner fantasy væsner, leger når de hjælper mig med maden(fattige børn, som er tvunget til at lave mad til stedmoderen) og meget mere. Hvilket jeg nyder rigtig meget!
Selvfølgelig giver jeg mig når de snakker mode, fashion, mærke vare og skønheds tips.
Skyper med familien derhjemme når vi begge har tid og når teknologien virker :) hvilket gør mig stærkere. Hvis ikke jeg kunne se dem og snakke med dem, ved jeg ikke om jeg kunne klare et helt år uden dem. :)Sidste billed inden Far + Thorkild tog hjem. Det var fantastisk at have dem på besøg!!


Fritiden jeg har herover bliver ikke spilt med at sidde og kede sig og have ondt af sig selv, for at være så langt hjemmefra NEJ det nægter jeg at gøre. Derfor bliver Fritiden brugt med fornuft samt sjov og spas!! :

Lørdag d. 12= Football Game UVA mod DUKES (heppede på UVA, de vandt!) spiste middag med Head cheerlederen! og fik mærkede energien i en rigtig ægte american football game. Det tog 2 timer 30 min for at komme til Charlottesville, så Malin og jeg havde en dejlig roadtrip :) Vi mødtes med Jesper og Sanne derover. Vi fik rigtig set Country side of america

AMERICAN FOOTBALL
Spiste middag med hende der går i split øverst. :) Hendes arbejde er ikke let, hun træner hver dag og har ingen fritid. Rejser rundt med UVA og samtidig studere hun. 


Torsdag d. 17 = LMFAO concert! vildt. Var med Sara, Emilie, Anne og Malin. Emilie Madsen min veninde fra Danmark gav mig den halskæde jeg har på på billedet, så hun var også til koncerten(mentalt :)  

Fredag d. 18= Breaking Dawn med Anne! Twilight Styrer, så det var en oplevelse at se den ;)Lørdag d. 19 = Anne og jeg tog hen for at se Joe Jonas, fra Jonas Brothers. JEG FIK TROMMESTIKKET fra da han sang nogle af hans nye sange. Fedt!
Derefter så mig og Anne Happy feet 2, spiste, så In Time derefter. Fantastiskt!
Joe JonasHåber i alle har det godt! :)

Thanksgiving Nærmer sig, samt black Friday(hvor jeg håber på at finde et godt, stort kamara)

Mange hilsner Stephanie :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar